Очевидно отделните партии в НС вече ще трябва да преговарят. Управление

...
Очевидно отделните партии в НС вече ще трябва да преговарят. Управление
Коментари Харесай

ДБ иска властта! Говори депутат

" Очевидно обособените партии в Народно събрание към този момент ще би трябвало да договарят. Управление тази страна би трябвало да има, само че то не би трябвало да бъде на всяка цена и не би трябвало да бъде това, което се случи с Има Такъв Народ - да бъде показано едно листче с едни хора на него и да се каже - " хайде в този момент, подкрепяйте ".

Ние желаеме да получим мандат този път. " Демократична България "  е подготвена да получи мандат и да покажем по какъв начин се преговаря в същинска коалиция в границите на Народно събрание, не 

с плаващи болшинства. "

Това съобщи депутатът от " Демократична България " Ивайло Мирчев в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

" Нашата цел в момента е да бъдем първа политическа мощ, да предложим на страната ни съответно ръководство, устойчиво във времето и да модернизираме България. Това става не с разделяне, не с предизвикателство на изкуствени кавги, а с доста целенасочена политика, със съблюдаване на правила - нещо, което сме правили и до момента ", добави той.

Депутатът изрази вяра Народното събрание да успее да одобри дефинитивно законовите промени, с които Бюрото за отбрана на очевидци да бъде върнато обратно от основния прокурор на послушание на Министерството на правораздаването.

" Аз бих разсъждавал в посока дали е допустимо в идващия парламент ние политиците да бъдем задоволително безапелационни, с цел да може да получим по-голяма поддръжка, с която да съставим сполучлив кабинет ", сподели Мирчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР